YES!!!!!!!!

Minsann och dag!. Kryss i taket!...Pytte åt idag=)....Började bli lite orolig för honom faktiskt, har ju inte ätit på lääänge nu. Men,,gällde bara att ge han 'riktig' mat så var det problemet löst=). *glad*.. Dumma dumma regler om frusen föda....

                                       


Var inom BCT en sväng också, det var dax för Jeppe att hjälpa mig byta smycket på min dermal anchor. Vågade inte själv första gången, trodde det skulle va både smärtsamt och blodigt. Men det gick som på räls=)..Har en fin svart sten nu..Köpte en silverstjärna också, så jag har att byta med=). Finns SÅ mycket man vill göra varje gång man kommer dit:).. Tur man inte är rik *S*...Men nu funderar jag ju ännu mer på ett armband =)...Får se när jag har pengar till det.


                                                

Igår bråka Elvis med oss grannar igen *suck*..Full som ett ägg, spelar musik jävla högt..sjunger med lite, ramlar omkring o för massa oväsen. Jag är inte gnällig när det gäller sånt, men NÅN måtta får det ju finnas...Sen han vi knappt ner på knutpunkten idag förrän vi hörde honom sitta o yla Elvislåtar för ett gäng mindre glada tonårstjejer *S*...Pinsam gubbe det där*S*..

                                                                 
       

Imorrn är det julmiddag på eftermiddan. På dagen ska jag nog försöka hinna handla det sista till nyår, bara lite smågrejer som saknas, sen är allt på plats=)..Bord o stolar fixas på torsdag=). Ska bli en himla rolig nyår, ser fram emot den som fasen:).. Kanske får jag besök imorrn innan julmiddan också, får se om det blir tid till det=)..

Nu ska vi käka lite pizza här..(tro det eller ej*S*..).. Skönt att inte laga mat, och bara få den körd till dörren faktiskt=)...Är värt dom pengarna ibland=).

Ha en go kväll ni som förtjänar det=)....Älska MER;D...

FOLK UTAN STAKE

Finns det något värre?...Ryggradslösa stackare..Lite sorgligt är det ju trots allt..Patetiskt, att låta sig bli så hjärntvättad att man skiter i dom som är en närmast. Och mest sorgligt är väl att man faktiskt inte har vettigare saker att lägga sin tid och energi på än jävlas med folk. Nä,,,fy fasen för så tragiska människor...Inte för att du hade mycket stake innan heller, men ta dig för fan i kragen innan det är för sent och visa att det trots allt finns LITE man i dig också.

Jaja...Eftersom jag förstått att självaste ****** läser här, så får jag väl sätta lösenord igen...Eller kanske inte....inga namn nämnda...Nån som känner sig träffad så är det ju...trist...eller så *s*...Men du vet, det går att kommentera här...man behöver inte bombardera mina fönster med snöbollar faktiskt *asg*...Tro inte att det på nåt sätt skrämmer mig...Tycker mest att du/ni är småfåniga. Jag är härdad, så det där småtjafset bekräftar bara att nivån ni håller er på, är så låg att det är PINSAMT ;D...

Kom o tänka på en extremt rolig diskussion  för några månader sen...halvår kanske.....Om manlighet...Vem är en riktig MAN?...Blir alla killar Män?....Och NEJ-....Det finns många som är killar,,,och sen gubbar...Dom blir aldrig en MAN..(Ja, jag antar att det är samma sak med kvinnor, så nu behöver inte ni frälsta feminister kvida *s*)...Men för min del, och vad jag tycker..så handlar ju manlighet om ett sätt att vara...Stå för dina åsikter, ta hand om din familj, va rädd om dina vänner...Va en starkt människa helt enkelt.. Så på frågan som jag undvek den gången= Nej...du är inte, och är inte på långa vägar MAN.....

Det bidde en lite småirriterad blogg idag...Men sånt e livet=)....

Kram på er som förtjänar det...Ni andra....Det får jag inte skriva här för då stänger dom min blogg *asg*.... Med vänliga hälsningar // IA....:D

SNÖBOLLAR

Dubbelpass på dubbelpass=)...Antingen har man inget att göra alls,,,eller...dubbelt upp och lite till=)...
Men det har varit skoj i alla fall..Jobbar ju med riktigt trevliga människor.

Satt o kollade i almanackan lite..såg att pappa fyller 67 nästa vecka..Undrar hur han har det. Hoppas han mår bra.
Tänk att man trots att man blir äldre, inte kan släppa det där. Vi har ingen kontakt. Och ärligt talat är det väl jag som tagit det beslutet till sist. Många år sprang vi på varann på diverse ställen,,sa att vi skulle hålla kontakten...Men så ringde han bara i fyllan...och då är det ju skit samma. Kan han bara ringa då, så känns det inte så himla viktigt heller. Nu är jag ju ändå 37, det känns inte lika sorgligt som det gjorde när man va 10. Men på nåt sätt känns det ändå. Märkligt det där.

Så sitter jag här nu, och ser att en jättego tjej sitter i just exakt samma sits som jag gjorde..Skulle vilja slå pappan ifråga med nåt jäkligt hårt i skallen. Hon har gjort SÅ många försök att få kontakt. Men vad har han gjort?...Ringer i fyllan, bestämmer saker som han sen skiter i med olika usla ursäkter......Känner så med henne..Men vad kan man göra?..Han är den som ska va den vuxne, men det blir tvärtom. Och hon ska inte behöva ta det på sitt ansvar. Som tur är har hon en i sitt liv som finns där och är den pappa som inte han som avlade henne är.

Ja, livet är fan i mig inte lätt alltid.

Nu ligger en helt ny vecka framför en...Bara korta kvällspass inbokade, men hoppas att dom ringer så jag kan jobba lite mer..heltid åtminstone...Men INTE på torsdag,,då blir det inköp av klappar=)...Och så har jag sett en himla snygg gosig röd tröja på HM's reklam som jag måste prova...Kanske blir det ett färgklick i garderoben=).

Sov så gott, Hoppas måndagen blir en riktigt bra dag!
Kram till er som förtjänar det!....

VAD MAN HAR DET BRA EGENTLIGEN

Vaknade upp och såg att allt är vitt utanför förnstret=). Vilken härlig syn!. Hoppas att det antingen håller i sig helt och hållet nu, eller försvinner snabbt. Mer blask behövs verkligen inte.

Småkillarna var här och hälsade på i tisdags!. Så roligt att träffa dom!. Kom fram till att det var i mars/april jag såg dom senast. Som dom har växt! Och massa saker har hänt. Både bra och dåliga tyvärr..

När det gäller det här med vårdnadstvister..Har massa vänner o bekanta som går igen det just nu...Men vad händer med mäniskor?..Deras allra uslaste sidor dyker upp. Säger att dom tänker på barnen, men gör dom det? Det verkar som om dom glöms bort helt!.
Det är så sorgligt att barn ska hamna i kläm när vissa vuxna blandar sig i saker som inte är deras ensak. När den som ska ta ansvar inte gör det. Tragiskt. Vad mer kan man säga.. Att en vuxen människa kan ge upp hela sin personlighet så där. Det är lite farligt.. Ingen ryggrad längre, däremot en galen människas hand uppstoppad i häcken som styr o ställer, som om han förvandlats till nån handdocka.. Det är olustigt, och fan vet hur det kommer att sluta. Jag bara hoppas för allt jag är värd, att barnen inte blir mer lidande. Galna människor verkar inte kunna se att det trots allt är barnen som kommer ikläm...inte nån annan. Men i detta fallet hoppas jag att innerligt personen i fråga faller på eget grep.


                                                       


Inte nog med det eländet,,,Fick igår reda på att en kompis son dog härom morgonen=(.... Somnade med massa ljus tända, det började brinna, och han hann inte ut. Fy i helvete vad otäckt. Kan inte med ord säga hur mycket mina tankar finns hos hans familj.. Vilken sorg, det är aldrig nånsin meninen att barn ska gå före sina föräldrar. Och absolut inte på ett sånt här sätt. Jag vet inte hur det är med tjejen som lyckades ta sig ut, man kan ju bara ana hur hon mår den stackarn. Usch..
Vad kan man säga?..Finns ju inget som är rätt. . . Jag hoppas och tror att det finns något efter detta livet. Så jag tror ju att han har det bra där. Det finns ju en hel del man känner där som tar hand om honom på bästa sätt. 


                                                
                                       
 

Nu blir det lite kaffe,,och sitta och njuta av att man faktiskt har det jäkligt bra trots allt.

Kram på er!

OBS
----> Det finns inget mysigare än tända stearinljus..Men GLÖM INTE SLÄCKA DOM för allt i världen!!!!!     <----


HÄRLIG VINTERMORGON

Vilken start på dagen!. Först ringde ena chefen och gav mig några arbetspass, sen hann jag knappt lägga på förrän den andra chefen ringde. Så fr o m i eftermiddag och två veckor fram har jag jobb varenda dag=)....Några enstaka korta pass, men å andra sidan några dubbelpass också...Fan va skönt!...


                                               


Hade ett kort pass i fredagskväll också. Men jäklar va kul vi hade!.. Tittade på Idolfinalen bl a...Väldans olika åsikter vi hade, så det blev vilda diskussioner. Men sånt är ju bara roligt=)..
Jag anser ju faktiskt att Jay skulle blivit diskad. Han sjunger riktigt bra, det är inte det som har med saken att göra.
Men Idol har varit så väldans noga med att påpeka sina regler emellanåt. Några veckor tidigare blev det ett himla liv för att två av deltagarna hade gått ut efter finalen. Inget fyllefestande, men enligt reglerna så fick dom inte ens gå ut på krogen under tävlingens gång.
SÅ testat Jay positivt,,han erkänner lite smårodnande och stakande att han ju träffat på lite folk 'från förr' när han va hemma i hbg...Då borde dom diskat honom tycker jag. Det är inte okej att vara med i en tävling som Idol och vara påverkad. Och eftersom han inte blev diskad, visar dom ju bara att det är helt okej att göra så. Och det är extremt många unga och tonåringar som tittat på programmet. Är det verkligen rätt budskap att sända ut?...Nej...Min åsikt står fast. Han borde åkt ut på en gång. Sen att han sjunger bra, det har inte med saken att göra.

                                                          

Nog om det..I lördags skulle Linda ha kalas, så jag åkte dit o försökte hjälpa till med att dekorera smörgåstårtorna. Fan va bra vi är om jag får säga det själv =)...Riktigt fint för att va gjort av amatörer=). Och roligt var det =).

Sen har det väl inte hänt så värst mycket tror jag...Lediga dagar bara rusar iväg...Jo, Sanna va ju här igår och lämnade massa kläder som hon inte behövde mer. Jag ska ta med dom till de boende på jobbet på torsdag. Dom kommer att bli så glada!

Idag kommer tvillingarna hit och fikar! Goaste killarna, ska bli så kul att se dom igen, se att dom mår bra. *glad*.
Nina kommer hit också, hämta lite grejer och dricker lite kaffe tror jag.
Sen ska jag iväg till jobb. Det var ett tag sen jag var på just det stället, men tror inte det har hunnit ändrats så mycket =)..


                                               


Det ska bli skönt att jobba mycket nu ett tag, så slipper jag tänka så mycket *s*....Är väl aningen nojig och feg för att släpa in nån för nära i mitt liv nu. Och det kan ju ställa till det lite. En person som inte förstår det kan ta det på helt fel sätt. Och det är ju inte meningen.. Vända och vrida på allt, jag är expert på det...Fast det hade varit jäkligt skönt att bara släppa det för en gångs skull, och våga chansa..

Ha en bra dag! Kram till er som förtjänar det  !! =)

DRÖMMAR

Har försökt vända på dygnet nu, gick o la mig vid 23 igår...vaknade 03.30!!.... Kunde inte somna helt enkelt så det var ju bara att stiga upp. Kolla fb lite...Lite nostalgi som 'Grannar' och 'Melrose Place' på tv...
Kom på att jag köpte jäst i veckan, så jag satte igång o bakade lite frukostbullar=)...Perfekt, klara vid 06.30=)...
Har en jäst till, blir nog kanelbullar lite senare tror jag=). Alltid bra att ha i frysen om inte annat...
Man kan se i min kyl/frys när jag inte jobbat på ett tag *asg*...Får knappt in nåt i frysen nu...Lagat en himla massa mat och bakat bröd/bullar. Har man inget annat för sig så varför inte =)...



                                         


Hoppas vi vinner storvinst på vårt lotto, så ska jag fan ta öppna cafét som jag drömt om. Ia´s SynthCafé:)... Där passar ju både mina märkliga sovrutiner och glädjen över att baka in=).. OCH inte att förglömma, den sociala biten!..Vilket drömjobb..*suck*...
Så mycket drömmar man kan ha..

Har fått frågan om jag inte vill flytta från hbg..och ärligt talat är jag lite trött på mycket här...SÅ kanske ett miljöombyte hade varit bra.. Hade saknat så många bara....Men en nystart kanske inte vore dumt... Tål att tänkas, vridas och vändas på...

Igår hjälpte jag mamma att köpa julgran på Rusta.. en 2.10 hög KNALLROSA gran.!.!...Den tog vi på bussen till Åstorp....
Nu ska hon pynta den, med lila glitter och kulor.....Är det konstigt att jag har så svårt för färger? *asg*...Vårt hem har alltid varit i såna färger...rosa, lila, mintgrönt....Som en stor karamell....Och så undrar folk varför jag gillar svart *S*..Jag har fått överdos av färg helt enkelt!.. :D....


                                                   


Nu är det fredag i alla fall...Jag har fått ett 'eventuellt' jobbpass kl 18-22 ikväll. Får ringa och höra om det blir av eller inte. Dom har nån typ av "Back up" pass nu i slutet innan dom stänger ner ......Det blir tredje stället jag är med o stänger ner på mindre än ett år *s*...Kanske är mitt kall..att vara med och avsluta saker o ting.. (om jag nu inte får mitt café vill säga )....
Resten av helgen är lika tom som hela veckan har varit..Får väl trakassera mina vänner lite...tvinga dom ut o promenera eller spela nåt tradigt spel med mig *s*....
Är det nån som vill ha hjälp med att baka nåt eller så till jul? Säg bara till så hjälper jag gärna till!..

Tänker väldans mycket på nån nu....Vet inte vad det betyder riktigt...Men det visar sig väl med tiden...=)..

Ha det gott!

Krama nån som förtjänar det!



VINTERMORGON



Fick ta o ringa tandläkaren igår...Samma tand dom jag lagat nu ett antal gånger..fick lagas igen.
Jag vet att jag går dit alldeles för sällan, har sån tandläkarskräck så jag får panik bara jag tänker på att gå dit :S..Därför blir det ju att jag bara går när det är akut..Och som vanligt,,gick det ju bra. Jag överlevde och inga tänder utslagna *s*...Men nu måste jag väl ta o leta rätt på en tandläkare att gå till regelbundet så jag slipper akutproblemen. Fick tips om Olympiatandläkarna, har mailat och hört om dom tar nya patienter...Så vi får väl se.



                                                   



Satt och zappade på tvn, hamnade på Paradise Hotel...Där va samma snubbe med som va med i Unga och bortskämda!....Det va inte länge sen jag såg Lyxfällan, då var det samma tjej där som är med i bartenderskolan....Börjar Sverige t o m få slut på docusåpa folk nu?..så dom måste återanvändas överallt?...Räcker ju faktiskt (och blir över) med att se dom i ett program *s*...SÅ roliga är dom inte.
Det verkar som att det just nu är inne med program som ska visa de allra uslaste sidor av folk. Tylösandskungarna, Bartenderskolan, Unga och bortskämda . . .Paradis Hotel...Behöver man säga mer?..


                                               


Läste att Big Brother ska köra igång igen...Och det kan jag tycka är lite småroligt, OM dom bara sätter in lite olika folk. Inte bara ett gäng folk som gillar att festa...Utan som första omgången, va ju intressant att se alla olika personligheter och viljor som skulle samsas.
Hade varit rätt kul att testa det, se hur man själv skulle vara i ett sånt läge. Men aldrig nånsin i Tv :S......Samma med Robinson, hur hade man klarat det? Intressant.

Har inget att göra idag...Ska kanske fika med Nina i eftermiddag...Får se om jag tar en promenad till stan innan...köper ägg o försöker baka nåt kul =)..
Får ju baka till nästa vecka om inte annat=).. Fick ett mail för nån dag sen, blev så glad=). Ska få träffa dom goa killarna igen!. Va så länge sen, har saknat dom. Det är väl det jobbigaste när ett förhållande tar slut.. Är det barn inblandade så är det dom man tänker på mest. Och jag har tänkt på dom så mycket i och med att situationen är (och har varit) som den är. Man vill ju bara att dom ska ha det bra och vara glada. Så det ska bli jättekul:).


                                         


Dax att göra lite te, och leta fram emot en bra bok....Ingen dålig start på dagen =)....Hade varit liite roligare att gå till jobb, men man får ju göra det bästa av allt=)...
Ha en jättebra dag allihopa!!!

Och GRATTIS till Peppe!....på 33årsdagen!.....Vet att du bara ska jobba, men hoppas dagen blir jättebra ändå!..


Kram på er som förtjänar det!!

ÄLSKA MER!

UPPDATERING

Hade tänkt lägga ner detta eftersom det inte har funnits så mycket tid att skriva. Men jag får bara skrivabstinens *S*...

På jobbfronten har det varit rätt rörigt faktiskt. Har varit på ett boende med aktiva missbrukare. Jobbet i sig var inte nåt tungt direkt. Men eftersom boendet skulle lägga ner så var där extrem röra och massa konflikter som vi som 'timisar' hamnade mitt i ... Inte så skoj kanske. Men vi fixade det. Tur jag hade Johan från förra jobbet som kollega även där, vi har garvat oss igenom de flesta gemensamma passen :D...
Nu har ju det stället stängt,,Men det nya har inte öppnat än..så en del boenden är på mellanlandning. Har bara gått bredvid där ett pass,,ska dit o jobba på fredag, samt jobba hela julveckan där.

SKaffat orm har jag gjort också!. En kompis fick ett ryck o bestämde sig för att sticka utomlands. Så terrarie och en liten pyton lämnade han över hit. Han e jättesöt, och rätt livlig för en kungspyton. Men han e en kräsen jäkel!. Han åt en upptinad musbebis...Sen dess har han inte velat riktigt...Verkar inte alls vara så intressant med död föda. Och ärligt talat tror jag inte att det är meningen att dom ska ha död föda heller. Det ligger ju i deras natur att jaga lite också...Så jag letar med ljus o lykta efter nån som säljer levande föda till reptiler. Nån som vet så säg bara till =).




Det är så mycket som hänt i höst, så jag kommer inte ihäg hälften här tror jag *asg*..
Mycket galenskap o tjaffs på många håll också, men jag håller mig helst undan det där. Det har inte med mig att göra, och jag bryr mig ärligt talat inte. Jag är däremot väldigt glad över att vissa personer inte finns i mitt liv längre. All lycka till dom, men låt mig slippa deras eländigheter*S*...


                                                      



Jag tänkte fly till Karlskoga i slutet av november..Köpte bara en biljett dit, för jag visste inte hur länge jag ville stanna. Men givetvis,,så kom inte min lön!. Helsingborgs stad har bytt bank för löneutbetalningar. Och dom har fått mitt kontonummer, men som allt annat så var det försvunnet..Så dom skulle skicka lönen på utbetalningsavi...Lätt att hämta ut den när man sitter i Karlskoga..:(....Snälla Nicklas hade koll på posten till mig, skulle skicka upp avin med rek post om den kom senast mån...Men det gjorde den inte...Så jag fick snällt packa mina väskor och lämna lugnet och min minisemester och åka hem.. Fy vad trist det var!!...Ville inte alls åka hem!. va helt gråtfärdig när jag stod där i snön o väntade på bussen mitt ute på landsbygden..
SKulle ju ha träffat någon där uppe i trakterna också...=)...Men inte ens det hann jag..Och det känns trist..Har pratat så mycket om allt.. Men..det dyker kanske upp fler tillfällen...hoppas jag...



                                                   





Tror detta får räcka för idag...Ska försöka bättra mig lite med detta :)..

Kram på er!

Och som alltid: ÄLSKA MER ! :)


 


RSS 2.0