VÅREN

Nu har det gått en vecka sen den jobbiga helgen. Smsét jag skrev om va bara början på en himla massa skit jag fick ta emot. Men tack vare lite hjälp av bror min så har det blivit lugnt och skönt igen. Jag håller tummar och tår att det håller i sig, även om jag misstänker att det bara är paus.
Jag vet att jag själv gjorde fel också, för jag svarade på en del sms när jag va arg. Inte lätt att ignorera när man får sms efter sms som bara är ute efter att trycka ner en. Får bli bättre med det där att ignorera.

Nog om dom, blir trött bara jag tänker på dom*S*. Det tar så mycket energi. Den energin vill jag ha till bättre saker.

Idag har jag varit med en vän på AA möte. Han firade 3 års nykterhet. Mycket starkt gjort av honom tycker jag.
Det va en intressant upplevelse att va med där faktiskt. Annorlunda.. Många livsöden som va gripande att höra. Och det va ju skönt att höra att min vän har allt stödet som han behöver. Stort lycka till åt honom och jag håller tummarna att han fixar allt även i framtiden=).

Mer...ja,,våren har ju kommit smygandes, hur härligt som helst! Och till slut, efter många om och men, har jag fan i mig fastnat för spinningen:)...Här har jag gått o spinnat och det sluta alltid med att jag hade ont i knät som fan. Men bara en liten justering på cyklen, så belastar jag inte knät, och nu är det ju skitkul! Finally! :).

Nä minsann, nu ska jag sätta mig med min bok. "Yolanda - Gör vad ni vill men döda henne inte". Jag har läst den förr, så jag vet ju vad jag ger mig in i*S*. Men den är SÅ jäkla rälig:(. Men den är nyttig att läsa, för ens egna bekymmer känns så små, man inser att man faktiskt har det himla bra trots allt.

Ha det bra allihop! Och till mina goaste fina vänner säger jag bara TACK för att ni finns! Ni är bäst.

KRAM på er!




OM EX BARA KUNDE GÅ UPP I RÖK!!!!! *poff*

Jag fick ett sms...Från min ex nya ....Vad hon nu är,,flickvän, fru, exfru....Hon har ju hållt på att trakassera en massa innan, men jag har valt att ignorera det mesta. Och de sista veckorna har varit så lugna o sköna..Men idag...Så nog fan ploppar hon upp igen....Och ärligt talat,,,jag fattar nada!!!...Ni som känner mig....Låter detta som jag?...Hennes sms kopierat ordagrant:

"Är du verkligen så jävla olyckligt kär och besatt av morgan? vad fan kan du inte bara låta oss vara för? Alla pratar ju rätt mycket om dig och vad du är för någon till och med folk från halmstad har fått höra vilket luder du är och vet mycket väl om vem du är..Pinsamt..Tror du verkligen morgan bryr sig om att du springer med hans jobbekompisar? Nej det gör han inte men det retar mig för jag vet om att du gör d et för att du hoppas få en reaktion från honom..Du är och förblir lika patetsisk som du var under dom 2 åren med morgan när du visste om att han inte ville vara med dig. Ge nu för fan i oss. Om du inte har märkt det redan så drar vi bara oss längre bort från dom du försöker snoka hos...."..

Jag står lite frågandes...VA?...

"olyckligt kär och besatt" - Jag är INTE kär, och absolut inte besatt *asg*..va fan...Hur många av er som umgås med mig har hört hur jag sitter o gråter och sliter mitt hår i förtvivlan över att jag saknar M?...Däremot har jag hört att vissa tycker jag verkar gladare och mår bättre sen jag slapp undan honom...=)

"ge fan i oss" - Jag har för fan inte hört av mig till dom på nåt sätt alls. Vet inte mycket om deras liv, och vill inte veta heller. Jag bryr mig helt enkelt inte.

"Halmstad" - Hur i hela världen kom Halmstad in i bilden? Jag känner inte en jävel där...Står hon på torget o skriker 'ia är ett luder?...

"springer med hans jobbekompisar" - jag har kontakt med EN person som han jobbar med. Och vi har inte ens träffats sen jag och M gjorde slut...Bara pratat på sms/fb/msn....Ja fy vad jag springer....*S*

"luder"- ja...vad kan man säga...hon anser mig va en prostituerad då alltså...Jaja.det får helt enkelt stå för henne...Min enda tanke är " It takes one, to know one"...

Och till sist...M va tillsammans med mig i 2 år fast han inte ville??...Oooookej...Vem är då dum i huvudet undrar jag?...Om han inte ville va med mig,,,varför va han det då?...Ah..så dumt .

Jag blir så enormt trött på sånt här...Det känns som om detta är nåt man höll på med i mellanstadiet...Jag skiter fullkomligt i M!!......ÄRLIGT talat.... Jag har kontakt med en del människor som funnits i hans liv. Men faktiskt, är det dom som tagit kontakt med mig, inte jag som jagat rätt på dom. 
Vad ska man göra?... Blir så jävla trött......Sno min energi på det viset...va fan *s*...

Jag skrev ett svar förresten...Men inte till hennes nr, utan till hans...Och ska jag visa hennes här, så visar jag mitt:

"Jag vet inte VAD ert problem är. Men jag betackar mig era sms. Skicka ett enda till så anmäler jag er för trakasserier. Skickar ert senaste som kopia. Ta tag i ert liv o låt mig va ifred. Tack och hej. //ia"".


VAD mer kan man göra ?....

Nä,,nu minsann o da...ska jag ta mig ett glas vin. Om jag orkar *S*....
Tack för att ni finns och Krama nån som förtjänar det!..


ÄLSKA MER....(tänk va världen vore en himla bra plats om man gör det?)

RSS 2.0