Krigszon på Lussebäcken *asg*..

Mycket som händer nu känns det som=)
Skönt är det...Känns som om allt har stått stilla rätt länge...snarare exakt två år *S*...Men nu är allt som det ska igen=)... Im back=)....Icke 'personlig assistent' längre..

Har haft en riktigt bra dag på jobb t o m=)...

Helgen som väntar kommer att innehålla en mc runda, grillning, valvaka, umgås med trevliga vänner....Jag är inte säker, men kan det bli bättre? =)..

EN ROLIG HÖST!!!!!!

                                                  
  

Våra planer inför hösten:
Laserdome. . . .
Grillning på Kullen. . . . .
Partaj/shopping i Malmö. . . . .
Partaj/grillning i Köpenhamn. . . . .
Singelfest. . . . .
Paintball. . . .
Tattooshow i Malmö. . . .
Och givetvis Halloweenfesten!....
Hojta till om ni vill va med, och på vad ni vill vara med såklart:).....Så har vi lite koll och kan komma fram till bra datum.=)

Kunde visst inte skriva vad som helst inne på FB, för nån tog illa upp *S*.. Trams, men här kan ju ingen klaga på vad man skriver i alla fall=)...

Kram på er!
Att ligga sked är en mänsklig rättighet!! ;)..













BORTSKÄMD

September redan. Vart fasen tar tiden vägen?.




Det händer massa grejer hela tiden, men det tänker man inte på förrän man sätter sig ner o tänker lite... *S*...
Sommaren:

Storebror gifte ju sig. Så fantastiskt fint, helt sanslöst. Många tårar blev det överallt.

Den årliga Honda träffen blev lika rolig som vanligt, fler människor för varje år som går. Men nu var det inte enbart danskar, så jag kunde ju prata med folk också *asg*...Annars har jag ju liiite svårt för det språket.
Hade inte tänkt åka med på rundan denna gången pga ryggont. Men med lite övertalning så hängde jag med i alla fall.
SKitskoj, och inte alls ont i ryggen=)....Vi kom lite vilse för att någons gps strulade *s*, men allt blev bra i slutänden. Och jag fick åka snabbt =)...Så härligt.

Har hunnit med en runda till bakken i år också. Trots vissa missöden så var det skitskoj. Massa berg o dalbanerundor blev det =)...En liten 'smölf' också=)....

Dagen efter hängde vi med på den årliga Bakken stängningen. Hur många motorcyklar som helst som samlas i Köpenhamn och kör tillsammans till Bakken..Jävlar va härligt!...Ljudet av alla när dom startade..Jösses...Himmelriket=)..

I helgen hade jag inflyttningsfest. Kom liite fler än vad jag hade väntat mig, men finns det hjärterum så....=)....Blev sent, men det va hur jäkla roligt som helst. Synd att vissa inte stannade längre bara, men det tar vi igen en annan gång;)...

Sen har jag ju haft den stora turen att ha fått fler fina människor i mitt liv.=).
Bl a så dök där upp en ny arbetskamrat på SKöldenborg...Hur härlig människa som helst. Och jag har haft turen att få henne som vän=)...Har skitroligt med henne och hon e jättebra! Hoppas hon e här för att stanna!. Tycker om henne jättemycket.
Jag är riktigt bortskämd med världens goaste vänner.. Blir nästan bölig bara jag tänker på det.
Älskar er!..Så ni vet!..KRAMAR.

Kommande veckan blir det fullt upp. Först o främst ska jag o Veronika sätta igång med träningen=)....Flitiga som fasen ska vi bli=). Sen ska jag med en vän till Bromölla, ska åka mc dit,  han ska titta på nån motorcykel där... Blir även en mc runda på lördag, grillning o så=).... Härligt att ha roliga grejer att se fram emot=).

Ha en bra dag allihop!...

Och som vanligt... ÄLSKA MER ! ;).......

RSS 2.0