KÄRLEK

Igår va jag på fest. En av min bästa vänner fyllde 30. Men hon o hennes sambo passade även på att gifta sig!
Är så himla glada för dom. Finns nog inga som passar så bra ihop som dom två. Det strålar kärlek om dom helt enkelt.
Tyvärr blev hennes pappa för fuller, så han blev tvingad att lämna. Det är fan inte kul sånt. Att ens pappa inte kan ta sig i kragen o va nykter på sin dotters bröllopsfest!.. Stod nere på gården o gapa o skrek sen. Fy fasen för sånt.
Min paps är ju också alkis(är eller har varit, jag vet ärligt talat inte hur han är nu), så jag vet tyvärr hur man känner sig. Man VILL så gärna tro och hoppas att dom kan ändra sig, skärpa till sig..men icke.
Men som jag sa igår, och som jag säkert skrivit här..Pappa är pappa...Man hoppas..hur gammal man än blir...
Men i alla fall, så blev det en superbra o trevlig kväll! Och nu är min vän fru Hultstrand=),,

Nu pýser jag iväg till bror min...Pepperoni *asg*....Skriver mer senare..
Kram på er!

ÄLSKA MER

*PUST*

Då var man igång med träningen igen=)...Skönt som bara den att ha avklarat första passet nu.
Och som vanligt kör vi en rivstart *asg*..Medelgympa pass idag, styrketräning imorrn, paus lörd, cirkelpass på söndag, och boxning på måndag...OM vi lever så länge vill säga=).
En nackdel är väl att jag kom på att jag måste ta bort mitt smycke på fingret (dermal anchor)=(...Den kommer bara att bli skavd när jag har boxhandskarna på. Så jag får skära bort den igen *snyft*...Får hitta ett nytt ställe att ha en sån på, för jag gillar dom verkligen.
Nån som har nåt bra tips?

                                                                                     

Måste be om ursäkt till mina vänner jag möter på stan ibland också *asg*...Jag har kommit på att jag har fokus på vart jag ska nånstans, och nästan rusar fram utan att se NÅNTING eller NÅGON runtomkring mig!. Har fått höra flera gånger att jag 'inte hälsar', eller jag är 'fin i kanten' *S*....
Men det är absolut inte meningen!...Jag är bara i min egna lilla värld, så om ni bara hojtar till så märker jag ju er=).
Häromdan svarade jag 'Hej' till en som hälsade, men det tog några meters promenad innan jag reagerade på vem det va ..FÖRLÅT!!...Det va inte meningen att bara gå!...Jag ignorerar ingen...
Så ni får helt enkelt hoppa fram o sparka mig i häcken så jag kommer tillbaks till verkligheten:)..

Nu sitter jag o tittar på American Idol....Jag får ont i magen av skratt =D....En ny jury, och Jennifer Lopez som inte kan säga nej!...Inte ens till dom som låter så hemskt att det gör ont i ryggraden :S.....Naglar på svarta tavlan är rena drömljudet jämfört med vissa alltså *asg*..Ändå kan man inte låta bli att kolla..För sen när det väl kommer nån riktigt bra, så sitter jag o småbölar *s*..

Inattes tittade jag på Burlesque som ska komma på bio nu snart, eller så går den redan. Ingen film jag rekommenderar faktiskt..om man nu inte råkar va ett stort Christina Aguilera fan.. Handligne påminde mycket om Coyote ugly tyckte jag, men med en MASSA ylande från Christina. Coola kläder om inte annat,,,och Cam Gigandet kan man ju vila ögonen på utan att det gör ont ;)...Ojojoj
 
                                                                                              
                                                     


Med det så säger jag gonatt;D.....

ÄLSKA MER!!!

VÅR

Trots att det är aningen kallt så ligger det ändå lite vår i luften, tycker ni inte?. Härligt=).

Imorrn börjar träningen, ska bli himla skoj att komma igång. Blir nog boxning 2 ggr i veckan, sen lite blandad kompott 2 ggr=).
Måste iväg o köpa skor imorrn förmiddag bara..

På fredag är det dax att gå till frissan igen=). Det känns som om håret växer groteskt snabbt nu när jag vill ha det kort *s*... På kvällen ska vi ut o käka=)...Men det blir en rätt lugn kväll.
För sen är ju äntligen den efterlängtade lördagen här=)...
Mer om den kommer senare :)..

Nu ska jag fortsätta leta efter kanalerna på tv'n *s*..
Wish me luck!

ÄLSKA MER & Krama nån som förtjänar det ;)


PLATO

Ser på statistiken att det är många som läser här,,,Och det är ju kul=)...Men varför skriver ni inget?...Hade varit roligt...Eller...vissa av er i alla fall....Har ju fått höra att nån som faktiskt inte har NÅGOT med mitt liv att göra håller koll...Men visst,,läs du.,,,Du verkar ju inte få underhållning nån annanstans ifrån *ler*...
Trevlig att man kan roa nån här i världen. Jag har ju tyvärr alltid ömmat för de mindre lyckligt lottade i samhället*s*...Detta är kanske bara en ny variant,,,men......Och jag har omtanke så det räcker ;)... *klappar lite snällt stackarn över skallen*.......

Förutom det...jag har en 'dejt'..ca 50 mil härifrån....Ska jag?...Verkar va en mysig snubbe...vi har pratat massor sista halvåret...Fick kontakt tyvärr via ett ex,,,men men.....thats life...:D

I söndags va jag hos mamma på söndagsmiddag...Det brukar va stelt o konstigt...MEN..fasen..Va trevligt vi hade!. va där flera timmar!
Så,det är bara att inse...vi har blivit äldre, kanske klokare...Och jag har världens bästaste bröder som finns!...
Vi har nog växt ikapp. Fan va jag älskar dom!.. insåg det då,,,jag bara satt där o iakttog alla..och mitt hjärta svällde som bara den....Den känslan...finns inget bättre..Fan va jag är glad att jag har dom!...
Vi har ju kanske inte haft världens bästa kontakt förr...En händelse för tio år sen visade att dom finns där för mig när det gäller,,,så det har jag inte tvivlat på...Men nu är det på vän-nivå...Och det gillar jag. Ni som känner mig förstår,,Jag har världens goaste bröder ju=).

Och sen då..herregud...på ett dygn..fick jag så många glada besked att jag blev vimsig=D...
Började med att jag som vanligt inte kunde sova..så jag satt här o filosoferade...Så fick jag ett mail från en vän som bor i USA...Ett graviditetstest som det stod PREGNANT på =).......Fan va glad jag blev!....Jösses vilken go liten synthbebis det kommer bli =)....
Och sen bara rullade det på...!...Summan av dagen= 2 av mina vänner ska gifta sig..en i rådhuset, en hemma...5 (!!!!!!!) är gravida!!....WHAT??.... *asg*...
Jag vet..det borde va min tur snart...Men med tanke på freaksen jag dejtat sista åren...så kanske jag ska satsa på konstgjorda bebisar *s*

Nån snygg, normal, nice, vanlig mc buren grabb som läser här,,,Call me ;) *blink blink*

ELLER...kanske dejten som väntar kan va 'den rätte'......Hhmmmm ;)

Jajaj...I love my life....skulle inte vilja byta det för nåt i världen. Och KRAMAR i massor till er som gör mitt liv så bra=).......:)..

Nu går denna Plato o lägger sig...Och är JÄVLIGT tacksam att jag inte lät mig övertalas den där gången....Då hade man suttit här,,,gift med en tradig snubbe som bara ville byta namn....5 miljoner barn o en snubbe som va rätt usel o fantasilös både här o där ;D...Nej,,,FAN va jag älskar livet nu ;)....

ÄLSKA MER!...

Och som vanligt,,Krama nån som förtjänar det!....Spark i häcken till er som förtjänar det *fniss*....

FULLMÅNE

Jag glömmer bort bloggen mellan varven =).

Förra veckan följde jag med Anna o kollade på valparna. SÅÅÅ söta..men den jag tyckte va finast var tingad. Men jag letar vidare=)...Nu har jag ju besämt att det SKA bli en valp...ska bara hitta rätt också=D..Kanske en liten Shih tzu?


                                                  




Sen var jag på bio i torsdags..såg Svinalängorna. Vilken fruktansvärt bra film!.. Man fick en klump i magen som hängde sig kvar ett tag bara...så sorglig. Men en vardag om tyvärr är sann för alldeles för många här i världen.
Har ni inte sett den, så gå och gör det!.

I fredags blev det en öl på bishops! Till slut så hittade jag och Veronika en tid att ses på!...Kryss i taket=).

I lördags var det fest hos Anna & Dane. Lika kul som alltid! Vi umgås för lite tycker jag, men det blir väl så när man jobbar olika tider.

Denna veckan har det varit lite långtråkigt faktiskt...Men igår varjag hos Linda o kisen o drack kaffe. Stackarna va lite sjuka. Usch när små barn är sjuka, man vill bara ta bort det onda så dom kan bli glada o spralliga igen=).
Passade dom en liten stun idag när Linda var o handlade. Lilla tösen va så söt, stod o härmade alla i barnprogrammet=). Visade mig hur leksakerna fungerar..Hon e en extremt smart liten tös=).

Har haft en sån där usel vecka där sömnen inte rikigt vill infinna sig....Fick låna filmer av en vän..Så mina nätter har jag fördrivit med att se på seriemördarfilmer *s*... Ett intressant ämne, även om det är otäckt.. 'Dahmer' såg jag inatt :S....Vilka sjuka människor det finns/har funnits i vår värld...



                                                



MEN..sen inattes fick jag ett roligt meddelande från en vän som inte bor i Sverige...En stor bild på ett graviditetstest där det klart och tydligt visade att hon är gravid! *glad*.



Efter det somnade jag gott=).....Sen verkar det som om det där har smittat av sig! Hela dagen idag har jag fått höra såna (och andra, MINST lika goda nyheter från olika vänner överallt:). Det ser ut att bli ett bra år detta=)..
Sånt gillar vi=)....Kram på er, och jag är SÅ jätteglad för er skull! <3.


Med det sagt.....Ha en bra kväll!
ÄLSKA MER!..och  krama nån som förtjänar det! :)...




(Och snälla ni, ge gärna mig en spark i häcken så jag slutar va så feg!...Vågar man inget, vinner man inget..I know, därför sitter jag också bara här o glor..och inte nån annanstans *s*...)







INGET ONT SOM INTE HAR NÅT GOTT MED SIG

Jag la in lösenord på bloggen ett tag..Men sen har jag funderat..och tänkt,,va fan. =)... Nån som misstycker så får ni sluta läsa helt enkelt.
Här kräker jag ur mig allt,,eller åtminstone 99% av allt. Och det tänker jag fortsätta med. =).

Har inte hänt så mycket sen sist..Lite fåniga sms och mail, men jag har ärligt talat inte ens läst dom när jag sett vem dom varit från *s*.. Inget som intresserar mig så värst*s*.

Joo!. Nyår!...Får jag inte glömma ju!...Vilken lyckad kväll!... Även om en gäst bidde lite sen pga ett finskt facebook *asg*...
Men så trevligt, och så fina alla va!..
Jag är helnöjd över ett sånt avslut på gamla året, och en sån start på det nya ;)....

Har träffat småkillarna igen!. Denna gången va min lilla loppa med, dom hade så kul ihop som vanligt=). Men ett tips, köp inte cool stuffs 'action monkey' *asg*...Jäklar, jag köpte det till killarna i julklapp...SOM dom små monkeysarna skriker!! Herregud, tror vi va nära att bli portade från McDonalds *s*...Tror ärligt att personalen hade fest när vi gick därifrån..för att fira lugnet *asg'..
Men det var en himla trevlig fika. Visar sig att världen bara krymper och krymper=). Det dyker upp gemensamma bekanta hela tiden tycker jag=). Och sen allt annat man har gemensamt =).. Nä, e jätteglad att få lära känna den familjen faktiskt.
Så inget ont som inte har nåt gott med sig=). 
Ska ta med loppan och åka och hälsa på dom någon dag. Ska bli roligt!.

Seennn..ja..Jag mår bra helt enkelt=).. Tycker att livet är jäkligt nice. Och återigen känner jag att jag är bortskämd med världens bästa vänner=). Dyker upp sån dagar ibland där man bara sitter och ler och är så glad. Vad har man gjort för att förtjäna detta liksom?...Härlig känsla=). Tack ni som finns i mitt liv!.. <3

Nu ska jag ta o dra mig neråt stan. Ska möta upp en himmelens massa människor *s*...Bröderna är o turar..ska möta dom om dom inte blir för fuller *ler*...Och så ska jag möta Nina & Co på Bishops...och så ska jag möta Palmis & Co nånstans i vimlet....Så nu har jag inte tid att sitta här mer...Och inte tid att lägga in roliga bilder idag heller *s*...Kommer kanske i efterhand...

Kramis på er som förtjänar det!!
ÄLSKA MER!!!


RSS 2.0