JÖSSES

 
 
 
 
 
 Jag hade ju glömt lösenordet till min kära lilla blogg....Men NU kom jag på den till slut!..
Och det är ju liiiiiitet tag sen jag skrev här *S*...Minst sagt.
 
Så vart börjar jag....Mycket har hänt sen sist.
Skrev om killen jag hade  träffat..han hänger kvar ännu..Och nu har vi bestämt datum för att vi ska gifta oss:) Vem kunde ana att jag skulle hamna i den sitsen?...Trodde inte jag var giftastypen alls men nu vill jag inget hellre. Som kärleken kan vända upp o ner på en <3 .
 
Han flyttade ju in på en gång...Efter några veckor så började hans yngsta dotter va hos oss varannan helg. Jag tyckte väl att det var lite jobbigt o trångt. Men jag vande mig och tösen är ju den sötaste som finns.
Efter nån månad så hade hans 14åriga dotter väldiga problem hemma hos sin mamma, så hon flyttade också hem till oss. DET va jobbigt...Från att ha trivts alldeles för bra med att va själv så hade jag helt plötsligt en familj i min lilla 2a....Det var en jobbig tid faktiskt. En trotsig tonåring som hittar på en massa skit..
Efter några månader så ville hon inte bo hos oss mer, när vardagen sätter in och det ställs krav så tycker inte hon att det är så roligt längre..
Hon har fortfarande massa problem, men bor hos sin mamma igen.
 
En dag kom jag på att jag har fan inte varit glad på evigheter...Utan att själv se signalerna så hade jag hamnat i en depression!...Trodde aldrig att jag skulle hamna i den fällan. Trodde att allt berodde på att jag sov dåligt, stressad av arbetslöshet, problem med mamma o lillebror....
 
Att försöka självmedicinera sig själv med vin är inget att rekommendera kan jag säga...Jag fick bita i det sura äpplet, och inse att jag inte kunde hantera det på egen hand. Så jag sökte läkarhjälp och har gått på antidepressiva sen dess. Och det va precis vad jag behövde!. Det var ett litet helsicke i början, men sakta men säkert började jag känna igen mig själv.
 
I denna vevan började jag plugga också. Och jag är så social att jag blir förvånad :D.....I'm back!
Det har varit några bakslag, men nu i skrivande stund känns allt hur bra som helst.
Skolan är riktigt rolig, jag trivs som fisken i vattnet. Har lärt känna riktigt härliga människor här, och lärarna är riktigt bra. Vill inte att jag ska bli färdig =D....
Kanske får fråga om jag inte kan få jobba här som elevassistent eller nåt=).
 
Bör väl skriva av mig om situationen om familjen också.
Mellan mig och mamma har det ju alltid varit upp o ner...
Denna gången fick jag nog när jag missade bussen när jag skulle till lillebror på hans födelsedag...Sms'ade att jag kunde vänta på knutan o ta nästa buss...Men då skrev han att vi tar det en annan dag istället för att det blev för sent.
Då började mamma med sina elakheter, skrev att jag va en elak jävel som struntade i min bror mm ...mm...mmm.... Allt det vanliga onda dravlet som hon brukar kräka ur sig. Skrev att nu ville hon inte att jag skulle skriva till henne på ett tag.
Jag skrev Ok, gärna det. Men nu är det sista gången. Orkar inte hålla på med detta, jag mår ju skit varenda gång som hon hört av sig. När hon vill ha hjälp så låter hon såååå snäll.....men betala tillbaka, det är lite svårare.
Sist lånade hon 3000 av mig...Hon va sur när hon skulle betala tillbaka,,,men skrev att hon fört över pengar....
Jag fick inga pengar ..och då skrev hon att hon kanske skrivit fel kontonr. Jag har haft samma kontonr sen jag va tonåring, så det förstod ju jag direkt, att hon inte satt in några pengar alls.
Sa att jag gärna följer med till banken och reder ut detta, så att jag kan få se att hon faktiskt har fört över pengar...Men det va inte alls poppis.
Två dagar senare när jag och min brorsdotter skulle till 6e sinnet, stod mamma där!...Väntade på en tid hos en spåtant....Vilket kostar en hel del. Hon började svamla om att hon fått pengar till detta av en vän....
Så där tog mina pengar vägen.
Har bett om dom i efterhand, men nope.
Förra veckan ringde hon till min sambo, sa att min lillebror hade varit o lämnat pengar till mig!....Att hon orkar hålla på att ljuga o hitta på saker. Känner man henne så vet man, att OM hon hade lämnat pengar, så hade hon sagt det från början, inte komma på det en vacker dag liksom.
Nej, nu får det va nog. Vill inte ha med henne att göra mer. Nånsin.
Nu ska jag ägna mig åt att må bra och få ett bra liv tillsammans med sambon och mina vänner.
Bröderna får välja hur dom vill göra, men jag tänker inte övertala någon. Vill dom så håller dom kontakt, om inte....synd, men deras val.
 
Nu siktar vi framåt helt enkelt!
Kärlek och harmoni i fokus <3
 
Tack för att ni orkade läsa ;).....
 
Ha en bra dag.
Älska Mer och va rädda om varandra!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0